Slot haamstede

slot haamstede

Slot Haamstede is een oud kasteel in Haamstede. Er worden door Natuurmonumenten excursies georganiseerd in het omliggende Slotbos. In de zomer zijn er. Het Slot Haamstede is een oud kasteel dat ligt in het dorp Haamstede op Schouwen-Duiveland. De beroemdste bewoner van dit slot was Witte van Haamstede. Het Slot Haamstede is een oud kasteel dat ligt in het dorp Haamstede op Schouwen-Duiveland. De beroemdste bewoner van dit slot was Witte van Haamstede. Vroeger lieten de boeren uit de omgeving in dit gebied hun vee grazen. Route Wandelroute Zeepeduinen en Slot Haamstede, Burgh Haamstede 5. Eindpunt Dit is het eindpunt van de route. Het kasteelbos is het enige loofbos op het eiland Schouwen-Duiveland. Het kasteel is alleen op de monumentendagen toegankelijk. Uitzicht over de Zeepeduinen Vanaf dit uitkijkpunt heb je een schitterend uitzicht over de uitgestrekte Zeepeduinen. Het natuurgebied dankt zijn naam aan het nabijgelegen dorp en het eeuwse kasteel.

Slot haamstede - die Tatsache

DE Group 6 NL EN. Het brandde in echter af. In de versterkte woontoren bevonden zich boven elkaar de kelder, ridderzaal en nog een grote zaal. Tegenover de deur was een brede trap naar de ridderzaal. Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata Wikipedia: Over Natuurmonumenten Contact Over Natuurmonumenten Natuurbeleid Vacatures Vrijwilligers Lidmaatschap opzeggen. slot haamstede Omdat twee kilometer verderop een meeuwenbroedkolonie ligt, zie je hier ook veel meeuwen. In en rond dit natuurgebied zijn verschillende mooie cnfhutqvc rfpbyj. Entdecken Sie Zeeland Land im Meer Sehen und Erleben Essen und Trinken Übernachten Inseln Goeree-Overflakkee Noord-Beveland Schouwen-Duiveland Tholen und Sint Philipsland Walcheren Zeeuws-Vlaanderen Zuid-Beveland. Volg ons Facebook Twitter Instagram YouTube Slot haamstede. Wenn Sie der Eigentümer dieser Unterkunft sind, melden Sie sich jetzt für the stones Eigentümer Login an! De ridderzaal is toegankelijk tijdens: Hier finden Sie alle Übernachtungsmöglichkeiten: Essentaksterfte zorgt ervoor dat bijna alle essen in Nederland ziek zijn of worden. De 13de-eeuwse donjon werd waarschijnlijk gebouwd voor heer Jan van Haamstede. In en op de muur groeien veel bijzondere planten zoals: Eine echte Burg von einem Burggraben umgeben.

Slot haamstede Video

Bunkertocht door Slot Haamstede (Burg Haamstede) Een kleine eeuw bleven de restanten van het kasteel zo liggen. Beeldbank Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, foto G. Besichtigung geht leider nur am "Open Monumentendag", es ist in Privatbesitz " Fietspad langs de Zeepeduinen. Ihnen bietet sich dadurch die Möglichkeit, Informationen über Social Media zu teilen. In de versterkte woontoren bevonden zich boven elkaar de kelder, ridderzaal en nog een grote zaal.

0 thoughts on “Slot haamstede

Leave a Comment

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.